AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
pink-nya !
Wednesday, March 9, 2011 • 9:57 PM • 0 comments



wah. pinknya ! berpinar mata aku tengok blog aku sendiri. hoho.
eh eh. ada lah jugak dalam 17 hari aku tak updated blog. bangga gila aku weih. haha.
sebab kenapa aku tak update blog, memang agak klise sikiit.
so, korang tak payah tau laa. ok, ok?


eh. eh. nak tau jugak ke?
alaaaa. tak payah laaa. tak payah laa.
hish. ok la ok la kalau korang mendesak aku. haha.


so, sebab aku tak update adalah sebaaab,
aku kemalasan serta TERmalas untuk meng-update.
haa. tu hah sebab dia. kan aku dah cakap, sebab aku tu klise sikit. haha.





oh. sebelum aku buat-buat lupa terlupa, aku nak tanya pembaca setia atau follower aku, erk, apa yang dah berubah dalam blog aku ni?
hah ! sape buleh jawab, angkat ketiak !
bagus, bagus. aku nampak ade dua tiga orang angkat tadi. haha.
aku psikik la wei, bukan gila. opps. haha.


yee. betul lah tu kot. aku dah tukar ( lagi ) blogskin aku nih.
sebenarnya, to be truth, ecece, cakap omputih sikiiit.
sebenarnya, sebab aku tak updated blog adalah sebab aku muak + bosan dengan skin yang aku pakai sebelum ni. skin apa kah?
skin apa apa saje lah. tak perlu ambil kisah tentang itu.
yang penting sekarang adalah, kerjasama.


opocot kau! tersasul, macam mane lak buleh terkeluar 'kerjasama' tu?
tak tak. aku nak cakap - apa yang penting sekarang adalah kepuasan hati kita.
alright, everybody? understand me or not?


berbalik kepada topik.
and yes, aku minat gila dengan warna pink.
time aku mula-mula jadi tomboy dulu, aku benci gila dengan warna pink.
opps. yee. aku ni tomboy, erk, mase muda muda dulu laa.
sekarang dah tua ni, pencen dah laa. pencen tak bergaji. hoho.
nanti aku akan buat satu entry khas berkaitan tomboy.
ok, everybody?


ok? byebye.


PASTFUTURE



Hate me? Click here.






www.reliablecounter.com





WELCOME ;


Amirah Hawa. 22 years old. Kuala Lumpur.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



empty ;

empty


FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

pendakap gigi - keperluan atau trend ?
valentine's day VS maulidur rasul.
aku dan high heel !
jom cakap pasal jodoh !
happy arnab chinese new year !
aku kembali sudah !
brother louie & jakarta, here I come !
geram nya !
Result PMR ?
happy korban !