AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
flavors.me - senarai networks?
Monday, March 14, 2011 • 3:04 PM • 0 comments



Wah. Wah. Aku baru perasan yang aku tak pernah nak meng-uar-uarkan jaringan networks aku.
Erk. Mesti korang pelik kan? Ape ke benda budak comel busuk, Hawiey ni cakap. Haha.
Tak. Macam ni, kalau korang nak tahu lah kan, atau korang memang dah tahu yang terdapat pelbagai macam laman sosial sekarang ni. Antaranya, yang paling hot sekarang  Facebook, Twitter, Formspring, Tumblr.




So, entry kali ni nak memperkenalkan korang dengan semua laman sosial yang aku kuasai guna.
Korang buleh mencari aku di tempat-tempat yang dinyatakan di bawah. Tapi, jangan lelebih sudah!
Yang pertama, kita start dengan laman sosial Facebook. Oke?





ni screenshot pada profile facebook aku. dan, maaf ye. aku tak approve sembarangan orang untuk dijadikan kawan. melainkan korang ni artis atau model atau orang yang ada nama. dan jangan berlagak korang ni artis lah. kang aku cepuk. ohh. dan, kalau korang ada hal antara hidup dan mati dengan aku, buleh lah add, kot. hoho. tapi, sila sertakan message bila meng-add. kalau malas nak add message, sila hantok kepala korang kat dinding 5 kali. okeh? 



ni pula screenshot untuk tumblr aku. yee. tumblr - korang pernah dengar ke menatang apa ni?
tumblr ni bagi aku addictive, lebih dari facebook. opps. tu pendapat aku, ok?
tumblr ni sebenarnya macam blog juga. tapi, lebih kepada, err, macam facebook kot.
kalau korang agak-agak, komputer / laptop korang tu sarat dengan gambar yang, memang tak diperlukan pon sebenarnya, buleh simpan di tumblr. tumblr ni selalunya orang guna untuk share gambar-gambar yang menarik, dan quotes. tumblr ni memang best gila. aku suka dengan menatang ni. banyak gambar yang comel-comel aku dapat. hoho.


ni errm, screenshot untuk twitter aku. err. aku bukan jenis manusia yang suka meng-tweet. so, tak banyak yang aku boleh bagitahu pasal twitter ni. selalunya, aku shared campaign says.my di twitter ah. hoho.



hah. ni pula formspring aku yang agak berkarat sikit. hoho. sebab apa? sebab tak ada manusia nak tanya aku apa-apa. wooohooo. sedih woo. tanya la aku apa-apa korang weh. tanya lah, tanya lah. -.-''



ini, err, screenshot listography aku. ramai yang tak tahu ini apa. listography ni adalah satu web yang membolehkan kita list apa-apa saje yang kita nak. menarik gak benda ni. aku baru saje buat tadi, daaan, agak pening sikit awal-awal ni. hoho. korang cuba lah listography ni. oke?


daaan, akhir sekali, threewords.me. satu lagi web yang berasaskan .ME selepas formspring.me. kan, kan? so, ape menatang kah ini? errm. web ini menyediakan satu perkhidmatan. cewah. perkhidmatan ke? haha. err. perkhidmatan untuk kawan-kawan, dan saudara mara anda semua untuk men-cirikan korang dengan tiga perkataan. jelas ye kawan-kawan? tengok aku punya threewords screenshot, masih baru dan kosong lagi. dan, korang lah yang dipertanggungjawabkan untuk mengisi petak kosong tersebut. oke?

...........

Ohh. Sebelum aku buat-buat lupa terlupa, aku nak bagitahu satu web yang membolehkan anda list-kan semua anda punya rangkaian networks untuk memudahkan orang untuk melihat anda punya akaun di laman sosial itu dan ini. Benda ni senang, dan, aku suka ! Kalau di blog, tak perlu dah anda susah-susah cari banyak icon - facebook, twitter, tumblr, dan tak perlulah listkan anda punya twitter, tumblr, blog panjang berjela-jela di facebook. Hoho. Dengan hanya menggunakan flavors.me ini, anda boleh list down semua senarai laman sosial anda. Sebagai contoh, aku punya lah ! HAHA.







PASTFUTURE



Hate me? Click here.






www.reliablecounter.com





WELCOME ;


Amirah Hawa. 22 years old. Kuala Lumpur.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



empty ;

empty


FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

pink-nya !
pendakap gigi - keperluan atau trend ?
valentine's day VS maulidur rasul.
aku dan high heel !
jom cakap pasal jodoh !
happy arnab chinese new year !
aku kembali sudah !
brother louie & jakarta, here I come !
geram nya !
Result PMR ?