AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
brother louie & jakarta, here I come !
Monday, January 24, 2011 • 6:52 PM • 0 comments



Deep love is a burnin' fire stay
'cause then the flame grows higher babe
Don't let him steal your heart
It's easy easy
Girl this game can't last forever why
We cannot live together try
Don't let him take your love from me

You're no good can't you see
Brother Louie Louie Louie
I'm in love set her free
Oh she's only lookin' to me
Only love breaks her heart
Brother Louie Louie Louie
Only love's paradise
Oh she's only lookin' to me

Brother Louie Louie Louie
Oh she's only lookin' to me
Oh let it Louie
She's under cover
Brother Louie Louie Louie
Oh doin' what he's doin'
So leave it Louie
'cause I'm her lover

Stay 'cause this boy wants to gamble stay
Love's more than he can handle girl
Oh come on stay by me
Forever ever
Why does he go on pretendin' that
His love is never ending babe
Don't let him steal your love from me


wah. sapa pernah dengar lagu modern talking's brother louie ? angkat tangan!
hip hip. memang best gilee lagu ni. aku first time dengar time dalam keta aritu, terus jatuh hati.
then, aku pun usha-usha laa lagu ni.
waaaa. bagi aku, memang best gile. tapi, bile dah dengar banyak-banyak kali, rase muak pulak. hoho.
wah. muak ke? entah. tapi, aku memang rase sebu saje perut aku. hohoo.
untuk sesape yang belom pernah dengar, aku dah letak lagu tu dalam blog ini.
kalu telinga anda tetibe saje dengar lagu omputih yang suaranya entah jantan entah pompuan tu, haaa. tu maknanya anda tengah mendengar lagu yang aku cakap tu ah. wahaha. lawak ayat. ;D


okeh. off-topic pasal lagu.
aku just nak bagitahu, yaaaaang, lusa aku fly dari Kuala Lumpur to Jakarta.
that's vveerry ssooon enough. waaaah.
so, bermakna, aku takkan berkesempatan nak hapdate blog lagi dah.
memang excited gilee ni. * lompat-lompat
bukan aku tak pernah pergi sane sampai aku terlompat² teruja.
well, just that, sebab aku nak far away dari sekolah - walaupun sekolah itu MENYERONOKKAN.
wah. ade orang sokong tak statement tu? wahaha.


minggu depan hari isnin konpem aku dah selamat tiba di tanah bumi Malaysia yang memang menjadi kebanggaan aku. wieh. sungguh woo.
aku bangga menjadi rakyat malaysia sama gak dengan aku bangga dengan nama penuh aku.
sebut pasal bangga bangga ni, teringat pulak aku kat sekolah.


3 hari berturut² aku tak dapat pergi sekolah.
hishh. tipu laa kalu aku kata aku seronok tak pergi sekolah.
kan aku dah bagitahu yang aku memang berazam tahun baru nak hadir 100% persekolahan di samping berniat nak tuntut ilmu pelajaran sebanyak mungkin.
wah. kan mulia kalau sume pelajar di malaysia ikut jejak langkah aku nie.
mulia suci tulus ikhlas tu beb niat aku tu.
bukan aku memain saje letih² tekan² keyboard ni semata² nak meninggi diri ni. hishh.





haah. knapa aku cakap bile sebut 'bangga' saje aku teringat kat sekolah?
sebab, aku kat sekolah memang tak suka pakai name tag gune nama penuh aku.
aku wat nametag gune name 'HAWIEY' saje. bukan aku benci nama penuh aku tu.
tapi, entah. ramai yang tergeliat nak sebut name aku. hoho.
penolong kanan ko-kurikulum aku selalu tanya soalan ni kat pelajar yang tak de nametag atau gune nametag yang hanya diletakkan nickname macam aku. soalan die, " awak tak bangga ke dengan nama awak? "
waaa. mesti laa aku bangga. tapi aku tak kuasa nak orang tahu nama aku. hoho.


okeh. sampai sini saje laaa. aku dah letih menaip.
packing pon belum terbuat lagi. hoho.
doakan keselamatan perjalanan aku pergi dan balik.
InsyaAllah, selamat hendaknya.
assalamualaikum. :)


PASTFUTURE



Hate me? Click here.






www.reliablecounter.com





WELCOME ;


Amirah Hawa. 22 years old. Kuala Lumpur.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



empty ;

empty


FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

geram nya !
Result PMR ?
happy korban !
OXCEL Youth Leadership Programme With Malaysian As...