AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
aku kembali sudah !
Monday, January 31, 2011 • 10:55 PM • 0 comments



yeah. aku kembali sudah dari Jakarta.
baru saje sampai kelmarin. memang letih woo.
tapi tak puas hati ah shopping menyopping kat sane. sebab mase tak cukup.
banyak yang aku nak cite pasal keadaan kat sane.
tapi time tak kesempatan. sebab dah nak lewat malam laaa.


nanti esok ke, lusa ke, tulat ke, tonggeng ke,, aku bagitahu k?
kalau nak tahu keadaan dan suasana kat sane sepanjang 5 hari aku kat sane, nanti pandai-pandai laa korang selalu meng-check blog aku samada aku dah update ke belom. hoho.

aku keletihan dan... aku... erm.. herrkk.. tengah menguap. hoho.
keadaan aku sekarang -




PASTFUTURE



Hate me? Click here.






www.reliablecounter.com





WELCOME ;


Amirah Hawa. 22 years old. Kuala Lumpur.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



empty ;

empty


FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

brother louie & jakarta, here I come !
geram nya !
Result PMR ?
happy korban !
OXCEL Youth Leadership Programme With Malaysian As...