AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
SAKURA CANDY Beucure ll Sakura Japan Extract
Saturday, April 25, 2015 • 6:01 PM • 0 comments

Hah, aku nak cakap sikit pasal produk Sakura Candy dari Beucure - Pakar Servis Masalah dalaman dan luaran wanita. Suplement yang sangat best! Bayangkan.. bayangkan eh, korang kemam serbuk gula-gula sedap tu larut dalam mulut. Tiba-tiba, sedar tak sedar amboih kau nyah, dah cerah, awet muda, gebu gebas gitu! Seronoknya hakakkkk!









Sakura Candy ni khususnya adalah untuk :



  • Wanita berkahwin
  • Wanita berpantang
  • Wanita yang punyai anak
  • Wanita yang punyai suami


Hah, kau dah boleh agak tak supplement ni bagus untuk apa? Haaa kalau agak-agak nak ketatkan mana yang longgar, sedapkan mana tak sedap, nak lebihkan susu yang terkurang, apa lagi beb? Cubalah produk terbaru di pasaran dari Beucure. Tak rugi wahai wanita-wanita, melabur sedikit untuk kebaikan diri sendiri.


Kita kaum wanita kena terpaling jaga kesejahteraan diri sendiri yakni jaga luar dan dalaman badan kita. Jaga muka, jaga badan. Bila suami dah mula menggeletis cari lain, amboih kau pandai pula naik gila meroyan.








Dan, setiap suplement dicipta dengan pelbagai khasiat dan kelebihan yang menjadikan sesuatu produk itu unik. Tak kurang juga Beucure Sakura Candy yang mampu memberikan banyak kebaikan dari segi kecantikan, badan ideal dan kesihatan. Aku sendiri pun berpinar biji mata tengok banyaknya fungsi keberkesanan Sakura Candy ni.



Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan :
  • Kulit cerah pinkish 4 hari je okeh!!
  • Merapatkan ehem ehem macam anak dara
  • Menambahkan keinginan untuk tuttttt
  • Menambah susu ibu
  • Kulit lembut macam bayi
  • Antioksida yang tinggi (Menggunakan ekstrak Sakura Japan high standard)
  • Menghilangkan parut
  • Merawat jerawat, jeragat dan pigmentasi
  • Tona kulit lebih sekata










Cara makan Sakura Candy :

  • Koyak sachet
  • Kemam terus bawah lidah


Kenapa Sakura Candy 4 hari je dah nampak kesan? Homaigawd!

  • Kerana bila anda kemam aje, terus masuk saluran darah!
  • Dari saluran darah terus ke kulit dan "dalaman wanita" anda!

Proses sepanjang penggunaan Sakura Candy:
  • Jika badan mempunyai masalah, ia akan merawat dalam badan terlebih dahulu.
  • Sel kulit mati akan dirawat dan diganti.
  • Kandungan kolagen dalam badan dan kulit bertambah.
  • Menjadikan kulit cerah kemerahan dan gebu secara sekata.




Satu satunya suplement unik dalam bentuk serbuk yang sangat halus. Hanya kemam bawah lidah terus masuk ke salur darah. Jika telan produk/suplement berbentuk selain serbuk yangg bukan letak bawah lidah, dia akan masuk ke perut untuk proses pencernaan di perut, enzim di perut akan cernakan bahan dlm bentuk protein seperti kolagen. Maka rugi la makan tapi tak serap ke salur darah.


Kandungan Beucure Sakura Candy ni :

Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk menjadikan kulit cerah merah jambu tau. Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan memberi kesan terbaik!

  • Sakura Extract
  • Snow Lotus
  • Pamogrenate
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Sucralose




Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi jom kemam Sakura Candy tanpa was-was ye!











Soalan Lazim biasa ditanya :

1) Berapa harga Beucure Sakura Candy?

Harga sangat berpatutan sesuai dengan kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?
Ada 30 sachet khas untuk 30 hari penggunaan. Satu sachet ada 2gm Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?


Sejam sebelum sarapan, dan malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam). Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?

Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?


Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?

Boleh tetapi disarankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?


BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.
 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.

Ya boleh! Tapi dinasihatkan untuk 
jarakkan waktu pengambilan sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?

Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.


11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy




TESTIMONI :



































\\\\\\\
*Disclaimer : The results can be vary between people and there’s no permanent result for this customers

\\\\\\\\




PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

#BloggerTalk ll 5 perkara menarik tentang Kelantan...
I have decided to be HAPPY!
Eh, dah 2 tahun tak update blog.
Orang Lidi Paling Comel Di Dunia.
Malaysia's Next Top Female Blogger!
Wordless Hari Raya.
Wordless Wednesday # 1
Karnival Walk With Me 2011.
Al-Kisah Adinda Milano Evans'.
Dutch Lady Milk Election 2011.