AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Eh, dah 2 tahun tak update blog.
Monday, December 16, 2013 • 7:31 PM • 6 comments



Bismillahirrahmanirahim. Alhamdulillah.


Aku rasa ada dalam dua tahun lebih aku tak update blog kusam aku ni kan? Hiatus yang sangatlah mengejutkan sampai tak menyempat nyempat nak buat comeback. Entah macam mana, teringin nak buat comeback gitewww engkoo! dan kembali berblogging. Kalau ada yang perasan, last entri aku adalah pada tahun 2011. Hehe


Sekarang pun rasa janggal nak menaip. Lama sangat dah tak mengarang sejak tamat sekolah menengah. Bila dah masuk universiti pun bukannya rajin dan perlu sangat nak mengarang bagai. Nak start menaip entri ni pun makan masa juga. Berminggu-minggu post ni dalam draft. Punya lah aku duk pulun fikir aaaaaapaaa yang aku nak taip ni.





Dan, aku tak ada lah rasa macam blog aku ni ada loyal readers kan. Ye lah kan. Apa tak nya kalau dulu penulisan aku ya ampun! macam budak baru belajar bina ayat darjah satu dulu dulu. Kah kah. Cuba la haa luang sikit masa baca balik entri aku yang lepas lepas, tak ke macam kebudak-budakkan gitew? Ah terasa malu pula. Hmmmmmm K


Buat yang tidak mengenali diriku yang syahdu ini, pepandai lah heret kursor tu ke tab ABOUT atas tu ye. Kemain aku menaip, English lagi tapi sayanglah kan kalau pemalas macam tutttt. Oleh itu, jangan lah bermalas malasan macam tuuut! Kalau perangai macam tuttt, nescaya tuuut lah engko esok esok Okay dah melalut ke laut.


Kemudian lagi, kalau ada pertanyaan atau nak berkenalan dengan diriku ini dengan lebih lanjut, dialu-alukan cari aku di Facebook ke, Twitter ke. Kalau dah rasa malu tu, nak Ask.FM pun tak apa. Jadi lah kau encik dan puan anonymous. Haa, nanti rajin rajin la tegur aku ek. Jangan takut, jangan malu, jangan pilu. Setakat ni aku belum pernah lagi makan orang.


Eh! Sebenarnya, kalau nak tahu, aku dah lama berblogging, seawal umur aku 13 tahun dan blog aku tu masih lagi wujud. HAHAHA! Siapa yang dapat cari blog lama aku tu, aku bagi kisszzz sejati dan pelukkkk awurk ketardk ketardk nak tak??




Hah. Cantik tak Royale Glitz Dusty Pink Shawl aku pakai tu? Sesiapa yang berminat nak nampak vogue dan ranggi macam aku *bajet* sila lah layari Al Lamees Royale website dan Al Lamees Royale exquisite hijab facebook page. Oh ya, dan juga Al Lamees Royale Hijab instagram ye kengkawan. Yang bestnya online shop yang ini sebab design shawls dia semua lelawa. Paling aku suka Royale Express bla bla bla. Eh, dress pun diorang ada jual juga lah. Ye lah, sekarang kan demam dresses kembang tak kembang, lycra tak lyra, chiffon reben butterfly kotak katik lah apa lah.


Dan yang best lagi, mereka terima payment through credit cards, debit cards dan juga direct debit. Jangan tanya aku apa kemenda debit cards, direct debit apa semua. Aku tak tahu T_T Hah! Cewah engko! Entri pertama setelah bertahun tak hapate blog ni sempat lagi promote online shop. Ngeheheh *senyum kambing*


Nota : Walaupun dah berblog hampir 6 tahun, aku masih lagi tak tahu menahu mengenai Nuffnang or Churp Churp or whatsoever sebab tak pernah pula berhasrat nak earn money money moneyyy melalui blogging. Jakun gitew kau~







PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

Orang Lidi Paling Comel Di Dunia.
Malaysia's Next Top Female Blogger!
Wordless Hari Raya.
Wordless Wednesday # 1
Karnival Walk With Me 2011.
Al-Kisah Adinda Milano Evans'.
Dutch Lady Milk Election 2011.
Hawiey Tak Pandai Ber-Twitter.
Selamat Hari Ibu, Mama !
Happy Birthday Hawiey! ♪