AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Royal Wedd - Jangan Terlalu Obses
Friday, April 29, 2011 • 8:47 PM • 0 comments






Salam 1 Malaysia, 1 Blogger.
Dan selamat malam kepada semua orang.


Aku pasti, mungkin ramai yang tengah tercenguk macam tenguk depan TV untuk tengok Majlis Perkahwinan Prince William si Putera Raja England dengan gadis kebiasaan Kate Middleton itu.
Hah. Aku? Maaf lah ye. Aku tak nampak apa sebab perlunya aku tengok majlis itu.
Ianya tak berfaedah ok?


Kenapa aku cakap tak berfaedah?
Entah. Tapi aku memang tak suka tengok semua benda tu.
Perkahwinan mereka tidak penting sama sekali bagi kita.
Cuba pikir, cara dan adat diorang berkahwin itu cara apa?





Cara barat, cara kristian kan? Itu yang kita nak tengok?
Hah. Kekadang, tanpa kita sedar pon, otak kita otak orang Islam dicemari dengan benda-benda tak sepatutnya.
Ok ok. FINE. Sekadar tengok saje? Ok. Tak salah.
Tapi, kalu dah bijik mata tu macam nak tersembur keluar, mata pun berkedip 1 minit 1 kali, perghh, itu dah memang OVER babe. Melampau gila weh.


Jadi, sebelum tengok majlis itu dengan bersungguhnya, pikir dulu apa sebabnya kita tengok majlis itu.
Kalau ye pon taknak diibaratkan sebagai katak dibawah tempurung, jangan lah bersungguh sangat.
Benda wajib jangan pula dilengahkan semata-mata nak tengok si Putera William yang, pergh bagi aku tak ada lah handsome sangat pon. Handsome lagi kucing aku. Weheeeee~





Bagi sesiapa yang rasa agak-agak nak tengok gambar di sekitar Majlis Perkahwinan Prince William & Kate Middleton, boleh tengok di Lagenda Budak Nakal & Blog Serius - Serius Beb! & peTUA KITA semua.


PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

Islam Dihina Lagi.
Fenomena Hantu Kak Limah.
Hawiey Nak Berhenti Berblog.
Fenomena Doodle Dodol.
Moral Blogger Malaysia Rendah.
Miss Malaysia Pondan?
ABPBH Live Streaming.
Ulang Tahun Ais Krim Sundae.
Doodle Art Theft !
Sambutan Earth Hour 2011.