AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Hawiey Nak Berhenti Berblog.
Tuesday, April 12, 2011 • 10:29 PM • 0 comments




SELAMA 2 HARI.




Wahaha. Terkejut tak?
Aku nak berhenti berblog? Tolong lah.
Nak masuk 6 tahun aku berblog, tetiba nak berhenti pula?


Hurm. Aku sebenarnya busy sikit dua tiga empat dan lima hari ni.
Sekali lagi, aku dipaksa menjadi AJK Bahagian Hadiah & Cenderahati untuk MSS Kelantan selama 3 hari.
Kerja yang amat memenatkan. Sebab dari pagi sampai petang aku duk tercenguk macam tenuk kat situ.
Kerja aku? Kerja aku hanyalah duduk mencacang di tepi podium.
Err. Dalam kata lain, sebagai pengiring atlet saje. =.='



Jadi, sampai di sini saje lah. Aku malas nak menaip banyak-banyak. Letih. Heeee~
Err. Pesanan aku, korang tolong tengok-tengokkan blog aku boleh?
Takok berhabuk nanti, sebab tak pasti bila pula boleh update.
Nanti hari khamis ni ada Majlis Korban ape tah kat sekolah.
Eh. Majlis Korban apa nya? Raya Korban bukan lambat lagi?
Aikk. Wow ! Ini sangat ajaib !


PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

Fenomena Doodle Dodol.
Moral Blogger Malaysia Rendah.
Miss Malaysia Pondan?
ABPBH Live Streaming.
Ulang Tahun Ais Krim Sundae.
Doodle Art Theft !
Sambutan Earth Hour 2011.
Kejohanan Balapan & Padang MSSD.
Planet Baru - Kiamat 2012 ?
Contest Beautiful Eyes by Tennielicious.