AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Kejohanan Balapan & Padang MSSD.
Saturday, March 26, 2011 • 1:46 PM • 0 comments


Wah Wah. *lompat kijang
Bestnya dapat jumpa blog semula. Hoho.
Ya ya. Aku tahu. Aku ' menghilang ' 3-4 hari ini.
Sebab apa? Hah. Itu yang aku nak bagitahu ni.


Oke. Ke mana aku menghilang?
Well, aku ada saje sebenarnya. Cuma tak sempat nak meng-update blog dan buat banyak benda lagi.
Sebab, aku dilantik jadi salah seorang AJK di Bahagian Hadiah & Cenderahati untuk Majlis Sukan Sekolah-Sekolah Daerah Kota Bharu, Kelantan.
Wah. Aku jadi AJK ? Hoho.
Selalunya aku jadi atlet. Atlet untuk lompat tinggi dan larian.
Tapi, tahun ni aku nak berhenti bersukan kejap.
Penat lelah struggled dengan PMR tahun lepas pon tak habis lagi. Haha.






Sebenarnya, bukan dilantik pon. Sukarela nak pergi saje.
Aku rasa benda ni interesting, so aku minta nak jadi AJK.
Selama 4 hari berturut-turut aku tak belajar sebab duk di padang tu dari pukul 8 pagi sampai 6 petang.
Memang gila ah. Dah lah 4 hari in a row. Dari pagi sampai petang pula tu.


Aku tak tahu nak cakap apebenda lagi ni.
Cuma, aku rasa nak sangat tidur bergolek-golek macam ayam golek atas katil sekarang ni.
Apa tak nya, tengok cuaca ah. Hujan berderu-deru kat luar nuh.
So, korang layan lah gambar orang tak berapa cantik ni. :)



kasut habis kena lumpur sebab hujan. cantik kan kasut ni?
punya lah lama aku duk menyental kasut ni semalam. haha.











PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

Planet Baru - Kiamat 2012 ?
Contest Beautiful Eyes by Tennielicious.
Blogger Finally Gets An Overhaul.
flavors.me - senarai networks?
pink-nya !
oh, oh dan oh ! FACEBLOG?
pendakap gigi - keperluan atau trend ?
valentine's day VS maulidur rasul.
aku dan high heel !
jom cakap pasal jodoh !