AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Contest Beautiful Eyes by Tennielicious.
Thursday, March 24, 2011 • 10:49 PM • 1 comments





Syarat - syarat menggoda juri penyertaan :
tajuk entry mestilah seperti di atas iaitu "CONTEST BEAUTIFUL EYES BY TENNIELICIOUS".
anda mestilah letak pic anda sendiri ye...
contest ini terbuka kepada semua peringkat umur.
anda mesti follow blog cik wanie dan bloghop cik wanie n cik tenten iaitu "tennielicious"
anda harus letak banner nie di side bar sehingga tamatnya contest nie...
sila tinggalkan link anda di post ini...sila alert kalau ada apa2 pengumuman mengenai contest ini di blog cik wanie atau blogshop kami..
akhir sekali..anda diminta tag 5 rakan blogger anda..



Amboii. Tag 5 orang ye? Err. Sikit tu. Apasal tak buat tag 10 terus?
Haha. Jangan marah ye, adik manis. Gurau saje.

Tag - Alinn Lou & alia_blackberry & follower & readers & silent readers


So, err sekarang, tibalah masa untuk menengok wajah buruk aku yang punya.
Err. sebenarnya, Hawiey ter-agak agak ni, nak join ke tak sebenarnya.
Sebab memang Hawiey tak lawa, tak gojes macam blogger yang lain.
Korang jangan pulak gelak tengok wajah aku yang macam siput sedut ni?
Jangan gelak yeee?


Jom, tengok contoh perempuan yang tak pandai mekap + perempuan yang tak gojes ya amat ni.


BEWARE ! 
ANDA SEDANG INGIN MELIHAT WAJAH SEORANG GADIS YANG GILA KAU HUDOH ! 
SILA TUTUP MATA SELEPAS MELIHATNYA !


.....


....


...


..


.







HAHA. Anda telah ditipu. 



Hahaha. Kena tipu. HAHA.
Ok ok. Nah, tengok lah.
Bukannya cantik pon. Macam siput sedut.
Mencuba nasib je ni. Kalau tak menang pon tak apa, memang aku dah tahu aku ni tak cantik. Ok?


Ohh. Dan, maaf ye Cik Puan penganjur contest.
Saya terpaksa letak Bar Code kat bawah tu sebab saya takmo orang curi gambo saya. Heee~



picit gambar untuk ketumbuhan jerawat kebesaran gambar.


Nah. Amik kau. Buruk gila muka aku.
HAHAHAHAHAHA. * guling-guling


PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

Blogger Finally Gets An Overhaul.
flavors.me - senarai networks?
pink-nya !
oh, oh dan oh ! FACEBLOG?
pendakap gigi - keperluan atau trend ?
valentine's day VS maulidur rasul.
aku dan high heel !
jom cakap pasal jodoh !
whatthe? apa, betul ke? oh, iya?
blogger dos & don'ts. :)