AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
whatthe? apa, betul ke? oh, iya?
Thursday, February 10, 2011 • 9:21 PM • 0 comments



wah. aku sekarang memang tengah rasa nak berjoget-joget laaa.
sebab kan, aku tengah happy semacam segila-gila yang boleh dan memang aku tak berhenti berjoget-joget sekarang ni. wahaha.
sebab kan.... sebabnya kaaaan..kaan, sebaaab.....




Encik Kacak Ben Ashaari add aku dalam facebook !
;D



memang aku teruja habis laa. dan tak sangka langsung. 
aku tak percaya lagi ni wei yang dia add aku! haha.
tak percaya! ahh. lempang aku wei. aku memang tak percaya gegila ni. 
aku rasa dunia ni ana yang punya sejak dia meng-add aku. buahaha.
ape? tak percaya? nah, amik kau bukti nih -









aku ni jenis tak approve orang yang aku memang tak kenal dan orang yang tak reti-reti nak add message/ note time meng-add aku walaupun aku dah note [ terpaksa buat sebab punya lah ramai orang add aku. dorang ingat aku artis kot, tak pon aku ni lawa sangat. buahaha ] di status aku yang aku tak layan manusia-manusia sedemikian. dan saat aku terima notice pasal orang add aku, punya lah sakit hati aku sebab aku boleh agak manusia cekeding mana entah add aku.
aduh. sekali encik kacak tu beb !


aku ape lagi, melompat-lompat ah.
habis sume orang aku jaja cerita tu. haha.
dan memang aku bangga gila sebab aku teramat salute dengan encik kacak tersebut.
hurrm. dia kacak kan? kacak sangat-sangat kan? ( buat muka tak malu, sengih-sengih macam kerang busuk )
nah, amik nih. aku crop biar korang nampak dengan jelas. haha.









aku crop bagi besar sikit lagi. biar semua orang nampak dengan jelas ye.
kalu tak jelas lagi, bagitahu laa eden.
nanti aku besarkan sebesar yang mungkin. hoho.








kekawan dah nampak kan? hoho.
memang post ni post riak + bangga diri = perasan ah.
haha. wei lah, aku tak percaya lagi ni.
Encik Kacak, tolong hamba ! mahu pengsan ah !


PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

blogger dos & don'ts. :)
happy arnab chinese new year !
krisis yang berlaku di mesir, apakah?
aku kembali sudah !
brother louie & jakarta, here I come !
geram nya !
Result PMR ?
REVIEW : Ngangkung.
skins baru lagi.
happy korban !