AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
happy arnab chinese new year !
Thursday, February 3, 2011 • 3:21 PM • 0 comments



wah ! aku tak hengat nak hapdate blog laa semalam. wahaha.
sebab aku tengah busy meng-cipta sesuatu. meng-cipta apakah? 
haa. itu yang anda-anda semua tak perlu tahu.
sampai masa, akan ku bagitahu? oke? oke?
oke laa tu. eh. hari nie hari ape eakk? 
harriiii tahun baru ciinnaa ! yipiieee !
eih. macam aku pulak nak sambut new year ni. happy semacam kan? -.-






wah. cam tak buleh makan saje cupcakes niey. -.-
yang aku heran, yang lembu ikut sama dalam cupcakes tu apahal? tahun baru haji lambat lagi laaa 
haaaa. tahun ni tahun arnab kan?
mesti orang yang lahir tahun ni shumel-shumel macam arnab kan? arnab shumel kan? kan? konpius ni.
hurrmm. aku lahir tahun ibab. mungkin tu sebab aku hudoh kot. *sorok muke






aku dah tak ade pape nak cerita dah. yang aku nak buat sangat sangat sangat sekarang ni, makan ! yipiie !
lapar tahap tak makan setahun ni ! ugagaga.


encik apek & cik amoi,
selamat menyambut arnab tahun baru arnab cina arnab !








PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

krisis yang berlaku di mesir, apakah?
aku kembali sudah !
brother louie & jakarta, here I come !
geram nya !
Result PMR ?
REVIEW : Ngangkung.
skins baru lagi.
happy korban !
OXCEL Youth Leadership Programme With Malaysian As...