AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
Result PMR ?
Thursday, January 13, 2011 • 5:41 PM • 0 comments



wah wah wah !
rendu nyaa ! wah wah wah !
errk. sorry for the update lazyness. -.-''
hurrm. tak terlambat lagi kan untuk ni ;


selamat menyambut tahun baru !


yeee. aku tahu larh. agak lambat. lewat selama, hmm..
1 minggu, 6 hari, 17 jam, 38 minit, 40 saat.

err. so, alasan tidak meng-hapdate, agak klise, so, tak nak laa bagitahu. hoho.
ada nak dekat 2 bulan jugak kan aku tidak meng-hapdate? who cares? lalala.

well, aku, erm agak kecewa dengan keputusan pmr aku baru2 ni.
tak de lar kecewe sampai putus harapan, menangis bagai ape tuh.
sikit pon aku tak menangis. that is so not me !
bagi aku, result aku tu, ok laa dari langsung tak score A kan, kan?
tapi aku tak nafikan, rasa sedih tu ada laa.

masa aku dapat tahu yang 115 orang score straight A's, punya laa ribut aku melompat² dengan harapan aku tergolong dalam nombor tersebut. tapi, hampehh. hish hish hish.
calun² pmr tahun 2010 sekolah aku seramai 244. separuh orang tuuuuu buleh straight A's. memang aku tumpang gembira jugak laa walaupun.....


so, bila dah naik form 4 ni, benda pertama yang kena pikir pasal, aliran yang menentukan masa depan kita laa kan.
sekolah yang aku stay dari form 1 sampai sekarang ni sekolah yang memang berkluster lah. yang hanya menawarkan aliran Sains Tulen dan juga Lukisan Kejuruteraan dan Teknologi Kejuruteraan.
sebenarnya, aku tak kesah dengan result aku yang kureng sikit tu bukan nya apa. bersebab. hoho.


aku dengar, sesiapa yang tak mencapai piawaian 6A ke atas dalam peperiksaan awam tak dapat stay sekolah tu demi memegang tittle Sekolah Kluster Kecemerlangan.
namanya pon kecemerlangan, so, pelajar pon kena laa cemerlang. kan?


aku amek serious laa benda tu sampai laa pengetua sekolah aku cakap, " pelajar yang tak capai piawaian bagi pmr, buleh terus kekal di sekolah ini, tapi dinasihatkan supaya pindah sekolah sebab anda pasti tak kan mampu belajar Sains Tulen"
aku pon ape lagi, yeaaaaaaah laaaa ! sebab aku memang tak nak pindah sekolah.
tak nak tak nak tak nak. oke?
then, aku pon pikir laa. aku nie memang azali benci pelajaran sains. so, korang buleh agak laa kan aku amek aliran ape. -_-'


yes. aku amek LKTK. sekolah aku hanya ade satu kelas saje untuk kelas LKTK. dan aku tergolong dalam kelas tersebut.
hm. tak banyak yang aku buleh cakap pasal ni. yang pasti, aku amek 10 subjek dalam SPM tahun depan.
kalau tanya aku, subjek yang aku paling benci di antara, LK / TK / Physics / Chemistry ; i will go with chemistry.
ya Ampun. aku paling benci subjek kimia dan aku tak teragak - agak untuk target subjek tu tak lebih dari gred C. hoho.


pape pon, sekarang aku akan cuba meng-aktifkan diriku.
aku bukan apa, busy laa sikit. tambahan lagi, internet connection aku lembap + slow = kura-kura.
time's up. going to finish my reading on harry potter's.
bye, bye.


PASTFUTURE



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

REVIEW : Ngangkung.
skins baru lagi.
happy korban !
OXCEL Youth Leadership Programme With Malaysian As...