AMIRAH H A W A ♥ ;
ABOUT ENTRY FLAVORS REFRESH +FOLLOW HOME
3BSKIN x Brand Ambassador Search
Friday, December 25, 2015 • 6:31 PM • 0 comments
Bouncy * Brighten * Baby Skin


Slogan: " Your Problems, Our Solutions "


Total price of more than RM 6000.00 worth of 3Bskin products giving out for 3Bskin Ambassadors Search.

A national selection of 3Bskin Brand Ambassadors (3Bskin BA ) have reached the final stage, 100 selected participants will be given samples for their feedback. After having gone through months of selection, the final selection is scheduled to kick off from 15th of Dec to 31st of Dec 2015. 3 out of 7 types of 3Bskin samples will be given out for testing. There are Detox Mask, Hydrating Mask & Scrub Mask.






The result of this selection will be announced in early of Jan 2016 in conjunction with the official launch of X Brand Ambassadors Search Malaysia 2016 ( XBS Malaysia 2016 ). 20 selected 3Bskin BAs will be invited to the XBAS Malaysia Press Conference (PC) and 3Bskin Soft Launch PC ( End of Jan or Feb 2016 )




What is the definition of 3Bskin BA Search?

This is a selection if candidates who can talk favourably about 3Bskin Brand or Products and by word-of-mouth, pass on the positive message about the brand to other people



XBAS Malaysia 2016 ( X Brand Ambassadors Search Malaysia 2016 )

An X Brand Ambassadors is known as a positive spokesperson, opinion leader or a community influencer, appointed as an internal or external personnel to boost product/service sales and to create brand awareness.

The selected participants of 3Bskin BA will be given the opportunity to showcase their abilities and talents which included advertising & promoting in social media & events building up until the XBAS Malaysia 2016 Grand Finale which will be held sometime on June. The venue for the aforesaid event will be further updated.



3Bskin BA selection is done through FB.

More than 200 participants join & 100 will be selected in the final selection. There's delat in selection is expected Due To postponement in 3Bskin's production as high level of product quality assurance and checking are conducted before they are introduced to the market.

The selection is organised by MMK, Miss Malaysia Kebaya Organizer. With the full support of a team of dedicated sponsors and partners, it is trusted that the 3Bskin BA Search & XBAS Malaysia 2016 will be able to run successfully.






3Bskin BA Search are open to all Malaysians from different races, unisex & aged between 21-40

Conditionally, new participants must select the LIKE button on the Facebook pages of 3Bskin & XBAS Malaysia 2016. All information will only be updated on the following URLs :

1) 3Bskin


Samples & instructions will given out before 15th Dec 2015


14 days are given to :

  1. Try 3Bskin Signature Products sample
  2. Take photo with product application
  3. Give testimonial ( short & simple )
  4. Participants may take 1 minute short video ( not complusary )


From the photos and comments/testimonials or videos, we will select 25 3BSAs, one or more will be our official 3BSAs. All information are required to be sent back to the organizer before 31st of Dec 2015. Result will be announced in early of Jan 2015 @ 3Bskin's FB & XBAS Malaysia's FB.


Attention : Jason Hee
PM or WhatsApp 012-9211486 or email : missmalaysiakebaya@yahoo.com

The scores in judging are based on their photos with product, testimonial & some with video.


*3BSkin owner will have the final say of their ambassadors*


We will open to public for the judging of participant with the most Likes, Most Creative Photo, Best Selfie, Best Testimonial & Best Video.


25 out of 100 will be selected as 3Bskin Brand Ambassadors ( Each selected 3Bskin BA will be getting products worth more than RM150.00 )


Best 5 selected 3BSAs will get the full range of 3Bskin products worth more than RM500.00 Each.
  1. Most Likes
  2. Most Creative Photo
  3. Best Selfie
  4. Best Testimonial
  5. Best Video ( Those who see short video )


3Bskin selected BA will not only be getting free products, advertise, feature photos with 3Bskin products on paid social media but will be also rewarded a paid job, business partnership opportunities & job offers *T&C Apply



INTRODUCTION OF 3BSKIN COMPANY



WHO IS 3BSKIN?

A skincare product online store found & owned by June Hee, a 25 years young firl who pursues her passion and lives her dream in health & beauty industry. The profucts are distributed & marketed by Three Bskin Enterprise.


WHAT IS 3BSKIN?

Products offering premium yet affordable price. Products made from high quality & fine ingredients tailor for asian skin specially for the youth categories. Products feature unique, eye catching packaging appeal to young & trendy consumers for both male & female.


WHEN IS 3BSKIN?

After years of experience selling & promoting others beauty products online, the founder realised the important to satisfy customers is to secure the best brand loyalty, custom tailored, controlled, competitively priced and product exclusivity. The only way is to create her own brand products and trade mark 3Bskin in Sept 2015.



3BSKIN PRODUCTS ARE EXPECTED TO SOFT LAUNCH IN JAN 2016.


WHERE IS 3BSKIN?

You can visit us -

Our office :
Penthouse ( Level 27 )
Centrepoint South, The Boulevard
Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra
59200 Kuala Lumpur Malaysia
(By Appointment)

(Website still Under Construction)


Facebook : 3Bskin
Instagram : 3Bskin



WHY 3BSKIN?

The brand name was derived from 3 magic words - Bouncy, Brighten, Baby skin to form 3Bskin.
Our product concept is to produce products with effective solutions to skin problems, quality but inexpensive, feature unique, eye catching packaging yet simpler and easier to use. Our vision is to offer our customers experience our innovative products with suprising & effective results.



HOW 3BSKIN?

Product formulated in France & go through years of research, development & manufacture by one of top OEM ( Original Equipment Manufacturer ) in Malaysia with certified GMP ( Good Manufacturing Practice ) & Approved by Ministry of Health.



Introduction of 3Bskin Products:

  1. Detox Mask
  2. Hydrating Jelly Mask
  3. Diamond UV SPF35+++
  4. Cleasing Milk
  5. Toner
  6. Enzyme Scrub
  7. Serum


More information will be release in the 3Bskin Press Release & Soft Launch in early Jan 2016.










Produk-produk menghilangkan parut degil dan sombong!
Tuesday, June 30, 2015 • 10:40 PM • 1 comments


Eh, aku sendiri pun agak banyak parut di muka--- kesan-kesan jerawats kau! Siapa je yang tak sakit hati tengok mak aii, jerawats dah tak ada tapi parut pulak menyibuk bertempek di kulit muka. Rasa gelap kusam je kulit muka kan? Banyak produk menghilangkan parut di pasaran yang mudah didapati. Parut pula banyak jenis parut. Bukan senang hadek dan hakak, nak hilangkan parut. Hanya orang yang ada parut je memahami kesukaran itu. Hohohohoh *gelak Sheila Rusly


Haaaa, entri kali ni, meh nak cerita sikit pasal produk-produk berkesan bagi menghilangkan parut-parut degil dan sombong di muka dan badan. Yang aku senaraikan ni semua produk yang pernah aku cuba untuk hilangkan parut di muka akibat perbuatan jahat jerawats yang berani meninggalkan kesan pembiakan beliau di kulit muka aku.



1) AZANIS ( SKIN SPECIALIST ) SCAR SERUM






Haaaa, kalau korang pengguna tegar laman sosial Facebook dan Instagram mesti ada ternampak, terserempak, terjumpa gambar dan iklan pasal produk ni. Utusan Malaysia, TV3, radio, majalah-- you name it. Azanis Scar Serum dah jadi produk viral di media sosial.


Azanis ( Skin Specialist ) Scar Serum ni-- aku sendiri pun guna. Alhamdulillah, hanya dengan penggunaan 1 botol Azanis Scar Serum pun aku dah nampak kesannya, parut jerawat di muka aku pun sudah semakin pudar. InsyaAllah, lepasni aku akan teruskan penggunaan Azanis Scar Serum. Hmmm tak sabar nak beli botol yg kedua. Wihihihihi Wohohoh





Aku tak tahu nak terangkan macam mana tapi serious aa, memang banyak sangat keistimewaan Azanis Scar Serum ni. Sekali pandang pembungkusannya pun dah tahu, ini bukan calang-calang produk. Dan aku terpaksa akui, Azanis Scar Serum banyak membantu aku dalam menghapuskan parut degil kat muka aku ni.


Haaa, dengan wajah yang baru-- Azanis Scar Serum 3 kali lebih pantas, efektif dan berkesan, berkesan seakan magik!!!!!






Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan! Produk ni juga dikatakan telah menjadi satu trend di Malaysia dan merupakan produk No. 1 di Malaysia yang berkemampuan menghilangkan parut seawal 3 minggu sehinggakan ramai pelanggan yang repeat order memandangkan dari segi harga, ianya murah dan berpatutan sedangkan teknologi serum biasanya berharga ratusan ringgit.




2) BIO OIL



Okay, siapa tak kenal Bio Oil, erkk mesti hidup di planet asing kan? Aku ingat lagi, iklan Bio Oil di TV hampir tiap-tiap hari aku tengok, iklan-iklan di suratkhabar, majalah dengan testimoni-nya. Bio Oil sangat terkenal di kalangan ibu-ibu berpantang ye tuan puan untuk menghilangkan stretch marks dengan berkesan. Hohohoho *gelak Sheila Rusly lagi sekali


Hah, bagi yang tak tahu, pencipta Bio Oil juga dah pun lancarkan produk penjagaan kulit yang semestinya berasaskan minyak iaitu LIPIDOL. LIPIDOL ni aku dah cuba guna, awal-awal penggunaan memang elok tapi lama-lama macam leceh pula sebab minyak kan, tak ngam bilamana air termasuk dalam botol wakakakaka


Bio Oil ni berasaskan minyak. Dan sepanjang penggunaan aku, memang muka atau bahagian yg ditaruk Bio Oil ni akan terasa berminyak dan melekit-lekit. Seingat aku lah, disebabkan berminyak lah aku hentikan penggunaan. Satu botol kecil tu pun belum habis lagi huhuhu




3) HIRUSCAR GEL



Aku pernah beli Hiruscar Gel ni yang saiz paling kecil sebab nak cuba lah katakan. Tapi.. hurm, mungkin pada orang lain berkesan, pada aku tak memberi kesan. Dan, hmm agak berbau sikit la ye, pun sama, terasa melekit-lekit haha. Keberkesanannya memerlukan sekurang-kurangnya 4-6 bulan-- bergantung pada saiz dan jenis parut.


Dari segi harga, pada aku harganya mahal dan kandungannya pun tak banyak. Boleh didapati di drugstore ( Watsons, Guardian ) dan farmasi tentunya.

..........................................


Setakat ini, 3 produk ni je pernah aku guna untuk atasi masalah parut jerawat di muka. Ada banyak lagi produk-produk lain seperti-- Cica Care, Mederma, Dermatix dan lain-lain.


Tapi, antara ketiga-tiga produk menghilangkan parut yang pernah aku guna, Azanis Scar Serum paling terbaik buat masa ini. Harganya sangat mampu milik, terbukti ramai pengguna yang repeat order ( aku sendiri pun repeat order wahaha ), dan kesannya juga wow mengkagumkan! Dan dalam banyak-banyak serum pernah aku cuba, Azanis Scar Serum telah berjaya menawan hati aku cewah~


Sebagai pengguna yang berkepenggunaan, pandai-pandailah kita menafsir baik buruk sesuatu produk itu berdasarkan testimoni dan review orang ramai ye :)



26 May 2015 ❤
Tuesday, May 26, 2015 • 10:30 PM • 1 comments



Catching up session, they said. .
.
.
.
.





I met up with few friends today - that I hasn't seen in years and time just flew by!
Well, I do feel good about being catching up with people I haven't talked to in a while. It feels.. knowing that, though you don't have a strong bond with them, they still care and are interested in the hell's going on in your life. It shows that how comfortable you are with each other to pick up where you've being left off. It makes me feel good. So, thank you girls for today. 😘










PAST



Hate me? Click here.








WELCOME ;


Amirah Hawa. 20 years old. IIUM, Gombak.

Advertorial ll Product Review ll Events

 photo fb-t_zps1328608a.png  photo twitter-m_zps4bdc2ed3.png  photo etsy11_zps7384d8a3.png

 photo etsy-g_zpsc410ae68.png  photo mail-o_zpsbdecab00.png

FOLLOWERS ;






CHIT CHAT ;



ASK.FM ;



FEATURED ;

Majalah REMAJA 1 September 2011
 photo 310184_10150295658630902_49858780901_7782249_7975350_n_zpsba306029.jpg


ARCHIVE ;

3BSKIN x Brand Ambassador Search
Produk-produk menghilangkan parut degil dan sombon...
26 May 2015 ❤
13th May 2015 ❤
#BloggerTalk ll Siapa Ibu Saya?
May 5th 2015 ❤
#BloggerTalk ll Ciri-ciri Pasangan Idaman
SAKURA CANDY Beucure ll Sakura Japan Extract
#BloggerTalk ll 5 perkara menarik tentang Kelantan...
I have decided to be HAPPY!